© 2023 by Strategic Consulting. Proudly created with Wix.com

Wil je meer weten over agressie in een kudde? 
Wil je meer weten over waarom agressie ontstaat? 
Benieuwd hoe je nog beter met agressie kan omgaan?
Dan is deze workshop iets voor u!

Agressie komt in alle vormen. Paarden die stampen wanneer iemand aan hun hoeven komt, paarden die problemen geven bij de dierenarts, paarden die bijten, voedselnijd, paarden die je niet zo blij zijn wanneer iemand de stal binnen komt, singelnijd, steigeren, kappen, moeite met leiden, dreigen, ... Zo veel manieren waarop het soms mis loopt.

In deze workshop leert u hoe agressie ontstaat, hoe je hiermee om moet gaan als het zich voordoet maar nog beter: hoe je dit ook moet voorkomen! Want eens je snapt waar agressie van komt, kan je hier pas echt gericht op trainen en het voorkomen.

Onder deskundige leiding van Suzy Deurinck Deurinck - Paardengedrag en welzijn gaan we ons verdiepen in alles rond agressie bij paarden. U leert bij over alle vormen van agressie: agressie in een kudde en agressie naar mensen toe. Na een theoretisch gedeelte trekken we de stallen in en genieten we van enkele demo's met deelnemende paarden. Wie wenst kan achteraf ook zelf oefenen met enkele rustige paarden op enkele basis tools hoe je agressie voorkomt. 

We houden de groep klein, zo kunnen we makkelijk vragen stellen en interactief aan de slag!

Meedoen met eigen paard? Dit kan! LET OP plaatsen met eigen paarden zijn zeer beperkt! We gaan slechts een aantal paarden behandelen. 

Het belooft een zeer leergierige dag te worden voor zowel paardentrainers als eigenaars, maar ook voor dierenartsen en hoefsmeden is dit een zeer interessante bijscholing gegeven door een gedreven dierwetenschapper.

Datum: 18 maart 2018 


Tijd: 10u - 16u30 met mogelijkheid om na 16u30 nog extra te oefenen tot 18.00 


Prijs 100 euro p/p voor de volledige dag incl lunch, wie wenst kan ook gezellig avondeten( dit is niet incl prijs,voor een supplement van 5 euro kan er gezellig meegeschoven worden aan tafel voor een lekkere spaghetti of portie frietjes )

Voor het praktische gedeelte maken we gebruik van de infrastructuur van L&D Stables 


Theoretisch gedeelte en lunch gaat vlakbij door bij Skubidoe Training en Hoefzorg 

www.deurinck.nl