© 2023 by Strategic Consulting. Proudly created with Wix.com

Angst. Los van de vele aspecten waarmee je paarden kan inzetten voor hippotherapie, focussen we ons bij Skubidoe heel erg op het begeleiden van mensen met angst. Daarom krijgt dit een apart onderdeel om extra in de kijker te zetten! 

Het is heel menselijk om bang te zijn en overkomt iedereen wel eens. Soms is de angst zo groot dat je bepaalde activiteiten niet meer durft doen. Dit is niet goed voor je zelfvertrouwen. Hoe langer je iets uitstelt uit angst, hoe groter de drempel wordt om de activiteit waar je bang voor bent te doen. 

Hierin wil ik u helpen. Ik weet uit eigen ervaring wat absoluut niet werkt als je bang bent maar wat ik ook weet is hoe heerlijk het gevoel is als je deze angst onder ogen ziet. Je zal er als persoon enkel sterker uit komen eens je terug leert te genieten van je paard. 

Iedereen kan zijn angst overwinnen, als je maar op je eigen tempo en met de juiste begeleiding aan de slag gaat. 

"To live by fear, feels like not to live at all. Facing your fears in stead of running away will be your strongest power in life. Let go of your fear and feel the inner power rising every minute! "