© 2023 by Strategic Consulting. Proudly created with Wix.com

Innerlijke kracht : power of positivisme 

In deze workshop ga je op ontdekking naar jezelf. Je zit vol met goede eigenschappen maar soms heb je het gevoel dat je deze niet goed kan benutten of weet je niet wat deze zijn. Wij gaan samen op zoek naar wat je innerlijke kracht is en hoe je deze kan gebruiken in je dagelijkse leven. Aan de hand van enkele oefeningen gaan we op onderzoek en boosten we je zelfvertrouwen! 

Natuurlijk is het niet enkel oefeningen, je krijgt ook een beetje wetenschappelijke achtergrond over de manier waarop mensen denken, de manier waarop negativiteit een invloed heeft op ons leven, er wordt stil gestaan bij de effecten van burn-out/depressies en wat de gevolgen zijn van stress op ons lichaam. We gaan ook bekijken wat stress feitelijk is en hoe je deze kan vermijden. Ook maken we een vergelijking tussen verschillende denkwijzen en bekijken we enkele onderzoeken van enkele bekende psychologen. 

U leert hoe uw manier van praten en handelen effect heeft en hoe je dit kan ombuigen naar een inspirerende manier van omgaan met anderen. Je leert hoe je met enkele simpele woordwisselingen of handelingen, een pak positiever in het leven kan staan. 

Klaar om je zelfvertrouwen een enorme boost te geven? Klaar om bij te leren over jezelf? Klaar om komaf te maken met negativiteit? Klaar om je beter te leren wapenen tegen stress? 

Schrijf je dan zeker in! 

Deze workshop kan gegeven worden door middel van hippotherapie, maar kan ook gevolgd worden zonder dieren. 

Prijs: 35 euro p/p 

Locatie: Lochristi 

Tijd: 10-17uur 

 

Wil je deze workshop op locatie? Dit kan. 

Let op, voor deze workshop werk ik maximaal met groepen van 6 personen tenzij het gaat om een teambuilding binnen eenzelfde bedrijf.