Nieuws 

9-01-2018 

Wat een tragische start van het nieuwe jaar. Beide paarden kwamen terecht in een vreselijk ongeluk waarbij ze werden aangereden door een trein. We hebben met man en macht getracht ze nog van de sporen te redden maar we waren machteloos. Beide paarden werden aangereden door een trein en waren zwaargewond. 

Jammer genoeg heeft Joekel het niet gehaald. Hij werd ter plekke ingeslapen. 

Nuts staat sindsdien in de kliniek te herstellen met een poep vol hechtingen. Hoe hij hier mentaal en fysiek zal uitkomen is nog een vraagteken. 

Onze therapie werking is jammer genoeg hierdoor volledig stil gelegd en zullen er deze zomer geen kampen doorgaan met eigen paarden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

31-12-2017 

We sluiten met een goed gevoel 2017 af en kijken uit naar een knallend 2018! 

Gelukkig nieuwjaar iedereen!! 

 

 

 

 

 

 

03-12-2017 

Hoera! Skubidoe gaat officieel van start! 

Wat ben ik ongelooflijk trots dat ik deze stap heb kunnen zetten. Ik dank alvast iedereen voor het vertrouwen door de jaren heen! Agenda voor volgend jaar is al goed gevuld aan het raken, ik heb er enorm veel zin in!! 

Skubidoe is ontstaan uit mijn passie voor dieren, hand in hand met de overtuiging dat training zonder overbodige fysieke en mentale druk kan zijn voor dier èn eigenaar. 

Ik geloof sterk in de kracht van positiviteit en hoop van harte dit andere eigenaars ook te kunnen laten ervaren. Respect, rust en dierwelzijn staan bij mij hoog aangeschreven. Maar dat niet alleen, tevens zal ik me er ook toe zetten mensen meer te sensibiliseren over het veilig omgaan met dieren: hoe voorkomen en als het niet anders kan: hoe ook genezen. 

3-12-20017

 

Tijdelijke actie voor nieuwe aanmeldingen nieuwsbrief! Meld je aan en geniet van de voordelen! 

© 2023 by Strategic Consulting. Proudly created with Wix.com