© 2023 by Strategic Consulting. Proudly created with Wix.com

Nuts van Valley of Dreams  - fjord 

Deze mooie jongen is een gevoelige jonge pony. Met hem bereik je niets als je hem verplichtingen oplegt maar alles als je hem overtuigd met je samen te werken. Zoals een echte fjord is hij koppig maar extreem verdraagzaam. Onderschat hem echter niet, hij is gevoeliger dan je denkt! Hij zal je meteen tonen wat je hem vertelt maar hij zal het ook duidelijk maken als je iets onduidelijk vraagt. Hij houdt enorm veel van buitenritten en grondwerk spelletjes met kinderen. Het is een vrolijke pony. Hij is volledig met clickertraining beleerd. 

Helaas heeft hij begin januari 2019 een heel zwaar accident gehad waarin hij werd aangereden door een trein. Hiermee kwam hij in een heftige periode terecht met veel ups en downs. Medisch en mentaal werd ons geduld serieus op de proef gesteld en er werd het onderste uit de kan gehaald... Gelukkig met veel steun en geduld, herstelde hij volledig. Spierweefsel en balans wordt momenteel nog volop terug opgebouwd, maar ondertussen geniet hij zelfs terug van buitenritjes! 

Het accident heeft ons geleerd hoe sterk dieren kunnen zijn, maar ook hoe veel je kan bereiken als je ergens voor gaat! Hij is van heel ver teruggehaald geweest en ik geloof sterk dat als we dit aan kunnen, we vrijwel alles aan kunnen wat op ons pad zal komen.. En dit geldt ook voor onze les klanten! We hopen dat Nuts een voorbeeld mag zijn voor anderen, om door te zetten in moeilijke periodes! 

Hij wordt enkel bitloos gereden. Bij voorkeur zo veel mogelijk op stem.  

Reeds 7 jaar aan onze zijde!