143FB.jpg

Een unieke inkijk in de psychologie van de keeshond: wat drijft deze honden in hun doen en laten, waar liggen de psychologische noden van dit ras en waarom loopt het soms mis? In deze online lezing kom je alles te weten over de werking van het keeshond-brein.

Tijdens deze 4 uur 15 minuten durende lezing (2 uur – pauze – 2 uur ) zullen we de meest voorkomende valkuilen behandelen gedurende de training van een keeshond. Hierin krijg je onder andere antwoorden op vragen als: waarom blaft een keeshond makkelijk? Hoe ontstaat uitval gedrag? (en hoe zorg je ervoor dat het stopt) Hoe bouw ik rust in bij mijn hond? Hoe creëer ik net enthousiasme? Waarom krijg je een patroon niet doorbroken? Waar heeft je hond als unieke hond nood aan? Waarom werkte de hondenschool niet voor ons? Hoe ga je om met voedselnijd, verlatingsangst of aandacht opeisen?

De lezing wordt verzorgd door gedragsdeskundige gespecialiseerd in de keeshonden, zelf in het bezit van enkele keeshonden. Er wordt gesproken niet enkel uit de kant van de trainer en de wetenschap van de honden psychologie, maar ook de kant van de eigenaar: aan de lijve ervaren hebben wat het leven met een keeshond inhoudt. De vele positieve aspecten ervan, maar evengoed de valkuilen en uitdagingen die de training kan vergen.

Ondanks het principe van een online event wordt er nog steeds gewerkt met interactie van de deelnemers en is er ruimte om eigen vragen te stellen. We doen onze uiterste best om de gezelligheid die normaal samen gaat met de keeshonden-events ook online tot stand te brengen! Om deze gezelligheid te kunnen garanderen zijn de plaatsen voor dit event dan ook beperkt.

Prijs: 24,95 euro

Kernwoorden: HSP, Reactiviteit, zindelijkheid, voedselnijd, geschiedenis, uitvallen, blaffen, rust, ongevoeligheid, aandacht, psychologie, kynologie, BAT training, keeshonden

HOE INSCHRIJVEN? Gelieve een e-mail te sturen naar info@skubidoe.com met daarin je gegevens. (Geen antwoord binnen de 24u? Gelieve uw spam na te kijken).

WAAR? Deze keer gaat de keeshonden lezing noodgedwongen online door. Maar dat is leuk, zo kunnen ook mensen van verder weg aanwezig zijn!

HOE? U zal via e-mail de juiste link ontvangen om aan te melden voor dit event.

Voor wie?
Voor keeshond eigenaars
Voor toekomstige keeshond eigenaars
Voor professionals die met keeshond in contact komen
Voor al wie met vragen zit over een keeshond(kruising)

Waarom?
In de loop der jaren heeft Anastassia zich toegespitst op verschillende rassen in het bijzonder, waaronder de keeshond. Daaruit valt duidelijk op dat de keeshond een ras is met een specifieke aanpak en aparte psychologie. Ze zijn intelligent, doordacht, actief en overvol passie voor hun baas. Hun intelligentie en groot hart zorgt soms voor situaties die mensen als ongewenst ervaren. Ze worden soms als snelle blaffers bestempeld. Maar hoe ga je hiermee om? Wat is het "geheim" van een goede keeshond-training? Waarin verschillen ze van een ander ras? Hoe boek je het beste resultaat? Wat zijn de valkuilen? Want eerlijk is eerlijk, ervaring leert dat eens je de aparte psychologie snapt (en respecteert), is training zelf geen hersenchirurgie meer.