© 2023 by Strategic Consulting. Proudly created with Wix.com

Vrijdag 30 maart komt Suzy Deurinck  ( http://deurinck.nl/ ) opnieuw naar België. Hieruit is het idee ontstaan om aansluitend een praktische thema avond te doen. 

Dit is een avond waarin we geen theorie gaan zien, maar wel meteen aan de slag gaan met praktijk. Wat wil dit zeggen? We gaan samenzitten en praktische cases bespreken. Suzy zal je vertellen hoe zij dit probleem specifiek aanpakt aan de hand van video beelden en toelichten wat je best wel en niet doet in deze situatie. 

Wat kan dit zijn? Vanalles! Enkele van de vele voorbeelden: problemen rond trailerladen, problemen met agressie, problemen met harmonie in de kudde, problemen rond "het laten vangen op de weide", problemen rond schriktraining, problemen met opzadelen, gewoon niet zeker zijn wat je best doet met een jong paard, extra informatie rond veulens, .... Enkele onderwerpen die sowieso aan bod komen zijn: 
- agressie
- trailerladen 
- voedselnijd 
- waarom de quick fix niet werkt 
- wat kan een jong paard 

Dit is het ideale moment om ook eigen problemen te bespreken zonder je paard te moeten verplaatsen, of zonder meteen een hele les te boeken. Natuurlijk kan je niet alles mondeling oplossen, maar het kan je reeds in goede richting zetten, je kan bekend worden met deze werkwijze, het kan je moed geven om niet op te geven of het kan je net die ene gouden tip geven dat je werkelijk je doel gaat doen bereiken!! We worden er hoe dan ook enkel wijzer van. 

Wie wenst mag zijn eigen video beelden meenemen zodat we dit gezamenlijk kunnen bekijken, bespreken èn allemaal van bijleren! 

Start 18.30 
Einde: 20.30 

Prijs 15 euro / persoon. 

Er wordt een hapje en een drankje voorzien ter gezelligheid, maar uiteraard is dit geen volwaardig diner. 
Al het eten voorzien is biologisch en afkomstig van duurzame teelt. 

Bij interesse volstaat een email naar skubidoe@gmail.com 

LET OP als u niet snel een antwoord krijgt van mij, dan is uw email niet aangekomen. Of is mijn antwoord bij spam verzeild geraakt. Check aub uw spam of probeer nogmaals. Contact via FB is ook altijd een optie. 

Mijn excuses alleszins voor het ongemak, moest het zich voordoen.