© 2023 by Strategic Consulting. Proudly created with Wix.com

Paarden zijn onze spiegels. Woorden zijn overbodig. Ze pikken subtiele signalen op en lezen ons als geen ander. Door hun gevoeligheid, verdraagzaamheid en eerlijkheid zijn paarden daarom de aangewezen dieren om in te zetten bij therapie. Groot en machtig als ze lijken, puur en eerlijk als ze zijn. Geef ze respect en vertrouwen en je krijgt hetzelfde terug. Ze zullen reageren op wat je hen non verbaal vertelt en je bewust maken van je sterke punten. 

Ook als je niets met paarden hebt, kunnen ze een wereld van verschil maken voor u. 

 

Aan de hand van gevarieerde oefeningen met paarden wordt er gewerkt aan: 

- zelfvertrouwen 

- leren omgaan met stress 

- faalangst 

- vertrouwen opbouwen na een accident 

- assertiviteit 

- tolerantie 

- communicatieve vaardigheden 

- vertrouwen 

- teambuilding 

- terug vertrouwen winnen na een accident of gewoon angst voor paarden overwinnen 

- jezelf leren kennen 

- .... (zelf in te vullen) 

Skubidoe is een plek waar je niets zal bereiken omdat het moet, maar alles zal bereiken omdat je er zelf voor kiest. Omdat geen enkel doel te ver is als je het met overtuiging en plezier aanpakt en de tijd krijgt het op uw eigen tempo te doen in een veilige omgeving met oog voor wie je bent en wat je mogelijkheden zijn.  

--- >  Nog niet overtuigd of therapie met paarden iets voor u is? Kom het gratis uittesten op de initiatie les! Schrijf je in voor initiatie les 

Voor wie? 

Voor eender wie aan bepaalde eigenschappen wil werken in combinatie met paarden. 

Onze werkwijze: 

Wanneer u zich aanmeldt voor een eerste maal, zal u worden uitgenodigd op een intake gesprek. In deze sessie wordt gepolst naar uw verwachtingen, naar uw noden en naar wat wij u te bieden hebben. Het doel is in deze eerste sessie onze verwachtingen op elkaar af te stemmen en te bekijken welke coach het beste bij u zal passen. Alsook kijken we welke diersoort het meeste bij u zal aansluiten. Meer informatie op www.skubicoaching.be 

Wanneer u zich na meer dan 12 maanden opnieuw wenst in te schrijven, vragen we om het traject opnieuw te doorlopen. Wie zich opnieuw wenst in te schrijven voor 12 maanden, kan gewoon een afspraak boeken met de gewenste coach.